Vitenskapelige vurderinger og andre publikasjoner
- Viser alle
- Hovedkomiteen
- CITES
- Dyrehelse og dyrevelferd
- Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
- Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester
- Biologisk mangfold
- Fôr
- Genmodifiserte organismer - mat og fôr
- Hygiene og smittestoffer
- Mikrobiell økologi
- Plantehelse
- Plantevernmidler
- Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk
- Andre stoffer
- Annet
Tittel |
Rapportnr |
Bestillt |
Publisering ![]() |
---|---|---|---|
Hovedkomiteen | Fôr | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Nytte- og risikovurdering av fisk i norsk kosthold - en oppdatering av VKMs rapport fra 2006 basert på ny kunnskap |
2014: 15 | 18.09.2013 | 15.12.2014 |
Hygiene og smittestoffer | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av tre barnegrøter og en morsmelkerstatning med probiotisk bakteriestamme Bifidobacterium lactis Bb12 - oppdatering 2014 |
2014: 04 | 09.10.2014 | |
Hovedkomiteen | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi | Dyrehelse og dyrevelferd | Plantehelse Sammenligning av økologisk og konvensjonell mat og matproduksjon |
2014: 22 | 19.12.2013 | 30.04.2014 |
Hovedkomiteen | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Vurdering av nytte og risiko ved å bruke kaliumklorid som salterstatter i produksjon av matvarer |
2014: 27 | 25.06.2013 | 24.04.2014 |