Vitenskapelige vurderinger og andre publikasjoner
- Viser alle
- Hovedkomiteen
- CITES
- Dyrehelse og dyrevelferd
- Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
- Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester
- Biologisk mangfold
- Fôr
- Genmodifiserte organismer - mat og fôr
- Hygiene og smittestoffer
- Mikrobiell økologi
- Plantehelse
- Plantevernmidler
- Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk
- Andre stoffer
- Annet
Tittel |
Rapportnr |
Bestillt |
Publisering ![]() |
---|---|---|---|
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Risikovurdering av very low calorie diets |
2009: 21 | 13.03.2008 | 14.05.2009 |
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Revisjon av Tolerable Upper Intake Level (UL) |
06.03.2009 | ||
Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Revidert modell for vurdering av berikningssaker |
2009: 07 | 09.11.2008 | 25.02.2009 |