Risikovurderinger og andre publikasjonerkeyboard_arrow_down

Om EFSAkeyboard_arrow_down

Om VKMkeyboard_arrow_down

Hovedkomiteen og faggruppenekeyboard_arrow_down

Risikovurderinger under arbeid

Alle under arbeid Status keyboard_arrow_down Rapportnr keyboard_arrow_down Bestilt keyboard_arrow_down Publisert keyboard_arrow_down

Plantehelse

Utvikler verktøy for å identifisere, beskrive og rangere nye trusler mot plantehelse
Under arbeid 31.12.2018

Fremmede organismer og handel med truede arter (CITES)

Kunnskapsgrunnlaget for forslagene til endringer i regulering av ville dyr og planter truet av internasjonal handel
Under arbeid 16.01.2019 24.04.2019

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Fluorid i kosttilskudd - konsekvenser av å endre maksimumsgrensen
Under arbeid 11.07.2018 26.05.2019

Fremmede organismer og handel med truede arter (CITES)

Eksport av vågehvalprodukter - risiko for bestanden
Under arbeid 28.01.2019 28.06.2019

Hovedkomiteen

Fremmedstoffer i mat: identifisering og risikorangering
Under arbeid 28.01.2019 15.09.2019

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Vurderer risiko ved den syntetiske antioksidanten butylhydroksytoluen (BHT)
Under arbeid 01.09.2017 23.09.2019

Plantehelse

Jordlopper – risiko for plantehelse
Under arbeid 13.12.2018 18.10.2019

Hovedkomiteen

Mikroplast – forekomst og følger for trygg mat og miljø i Norge
Under arbeid 24.11.2017 24.10.2019

Fremmede organismer og handel med truede arter (CITES)

Miljørisiko ved import av rensefisk
Under arbeid 18.11.2018 27.10.2019

Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Jodberikning – tilsetning av jod til salt
Under arbeid 09.04.2018 13.11.2019

Fôr

Tungmetaller i gjødselprodukter – effekt på helse og miljø
Under arbeid 30.10.2017 30.11.2019

Mikrobiell økologi

Antimikrobiell resistens i avløpsslam og avløpsvann
Under arbeid 18.02.2019 15.12.2019

Fremmede organismer og handel med truede arter (CITES)

Risikovurdering av pukkellaks
Under arbeid 11.12.2018 15.12.2019

Hovedkomiteen

CRISPR og andre genomredigeringsteknikker - implikasjoner for risikovurdering
Under arbeid 01.02.2018 15.09.2020

Hovedkomiteen

Fisk i norsk kosthold - nytte- og risikovurdering
Under arbeid 10.04.2019 28.04.2021

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Risikovurderinger av «andre stoffer» i kosttilskudd og andre næringsmidler
Under arbeid 05.05.2015 28.04.2021

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Dioksiner i maten til den norske befolkningen
Under arbeid 15.02.2019 28.04.2021

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Nytte- og risikovurdering av solkrembruk
Under arbeid 27.02.2018 28.04.2021

Fremmede organismer og handel med truede arter (CITES)

Kunnskapsgrunnlag for norsk regelverk for listing av truede dyr og planter
Under arbeid 27.02.2018 28.04.2021

Vitenskapskomiteen for mat og miljø

T: 21 62 28 00
@: vkm@vkm.no

 

Postboks 222 Skøyen
0213 Oslo

Besøksadresse:

Sandakerveien 24 C (inngang D11) 0473 Oslo

Organisasjonsnummer:
983 744 516


Nettredaktør: Tanya Kristiansen
Ansvarlig redaktør: Ingrid M. Høie