Vitenskapelige vurderinger og andre publikasjoner
- Viser alle
- Hovedkomiteen
- CITES
- Dyrehelse og dyrevelferd
- Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
- Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester
- Biologisk mangfold
- Fôr
- Genmodifiserte organismer - mat og fôr
- Hygiene og smittestoffer
- Mikrobiell økologi
- Plantehelse
- Plantevernmidler
- Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk
- Andre stoffer
- Annet
Tittel |
Rapportnr |
Bestillt |
Publisering ![]() |
---|---|---|---|
Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk Vurdering av betydningen av ny WHO-TEF for dioksiner og dioksinlignende PCB |
2007: 58 | 10.02.2007 | 15.11.2007 |
Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk Risikovurdering av koffein i kosttilskudd |
2007: 55 | 13.07.2007 | 01.11.2007 |
Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk Risikovurdering - UV-stråling og bruk av solkrem |
2007: 37 | 02.11.2006 | 06.06.2007 |
Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat |
2007: 36 | 30.10.2006 | 22.05.2007 |
Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk Risikovurdering av utlekking av nikkel, kobolt, sink, jern, kobber og mangan fra keramiske produkter |
2007: 32 | 24.05.2005 | 02.05.2007 |
Hovedkomiteen | Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Sukker og søtstoffer i brus, saft og nektar |
2007: 10 | 07.03.2005 | 01.03.2007 |
Hovedkomiteen | Hygiene og smittestoffer | Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk Risikovurdering av bruken av triklosan i kosmetiske produkter |
2005: 05 | 23.03.2004 | 31.01.2005 |
Hovedkomiteen | Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi Risikovurdering av ingredienser i "energidrikker" |
2005: 04 | 29.03.2004 | 26.01.2005 |