Vitenskapelige vurderinger og andre publikasjoner

Looking for risk assessments in English? Try our English language search
Tittel Rapportnr Bestillt Publisering

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Vurdering av betydningen av ny WHO-TEF for dioksiner og dioksinlignende PCB
2007: 58 10.02.2007 15.11.2007

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Risikovurdering av koffein i kosttilskudd
2007: 55 13.07.2007 01.11.2007

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Risikovurdering - UV-stråling og bruk av solkrem
2007: 37 02.11.2006 06.06.2007

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat
2007: 36 30.10.2006 22.05.2007

Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Risikovurdering av utlekking av nikkel, kobolt, sink, jern, kobber og mangan fra keramiske produkter
2007: 32 24.05.2005 02.05.2007

Hovedkomiteen | Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Sukker og søtstoffer i brus, saft og nektar
2007: 10 07.03.2005 01.03.2007

Hovedkomiteen | Hygiene og smittestoffer | Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Risikovurdering av bruken av triklosan i kosmetiske produkter
2005: 05 23.03.2004 31.01.2005

Hovedkomiteen | Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk | Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi

Risikovurdering av ingredienser i "energidrikker"
2005: 04 29.03.2004 26.01.2005