Vitenskapelige vurderinger og andre publikasjoner
- Viser alle
- Hovedkomiteen
- CITES
- Dyrehelse og dyrevelferd
- Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
- Forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester
- Biologisk mangfold
- Fôr
- Genmodifiserte organismer - mat og fôr
- Hygiene og smittestoffer
- Mikrobiell økologi
- Plantehelse
- Plantevernmidler
- Tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk
- Andre stoffer
- Annet
Tittel |
Rapportnr |
Bestillt |
Publisering ![]() |
---|---|---|---|
Hovedkomiteen Kunnskap om mat og miljø: trenger aktive norske forskningsmiljøer for å fylle kunnskapshull |
2022:31 | 29.11.2022 | |
Hovedkomiteen Det grønne skiftet i matproduksjon: behov for tverrfaglig kunnskap |
2022:30 | 22.11.2022 | |
Hovedkomiteen Risikorangering av fremmedstoffer i mat - hvilke matvarer er det relevant å overvåke? |
2022:18 | 09.06.2022 | |
Hovedkomiteen Fisk i norsk kosthold - nytte- og risikovurdering |
2022:17 | 10.04.2019 | 07.06.2022 |