Søk
Søket covid 19 ga 4 treff
Avgrens søket
- Blogg 0
- Nytt fra EFSA 3
- Våre folk 0
- Risikovurderinger 0
- Tema 0
- Siste fra VKM 1
Dokumenttype
- Nettsider 4
- PDF 0
- Office-dokument 0
Sist endret
- Mer enn ett år siden 0
- Siste måned 0
- Siste år 4
- Siste uke 0
-
Covid-19: ingen holdepunkt for smitte fra husdyr og mat Den franske risikovurderingsmyndighet, ANSES, har opprettet en ekspertgruppe for å vurdere potensialet for overføring av koronavirus via husdyr
-
Mattilsynet. Her er lenke til Folkehelseinstituttet . Du finner også noe informasjon om covid-19 og mat hos Den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet, EFSA , og hos VKMs søsterorganisasjon i Tyskland
-
Koronavirus : ikke noe tyder på at det smitter via mat Det er på nåværende tidspunkt ikke noe som tyder på at mat er en kilde til eller smittevei for koronaviruset (Covid-19), ifølge Den europeiske
-
av Covid-19 hos mennesker var infisert av SARS-CoV-2 relatert til mink, og at det var smittede minkdyr på over 200 minkfarmer. Anbefal er tiltak Vurderingen, som ble publisert 13. november, anbefaler