Hopp til innhold Hopp til søk

Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

    
Forside > Faggruppene > Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk

Faggruppens arbeidsområder er tilsetningsstoffer, aromastoffer, produksjonshjelpestoffer, emballasje, materialer og gjenstander i kontakt med mat og drikkevann, kjemikalier som brukes i vannbehandling og rester av vaske- og desinfeksjonsmidler. Innhold i kosmetiske produkter faller også under faggruppens ansvarsområde.

Nytt fra faggruppen:

Risikovurderinger av «andre stoffer» i kosttilskudd og andre næringsmidler

Risikovurderinger av «andre stoffer» i kosttilskudd og andre næringsmidler

På oppdrag for Mattilsynet skal Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM) vurdere risiko ved «andre stoffer» i kosttilskudd og andre næringsmidler som selges i Norge.
[12.05.2015] Les mer
Oversikt over risikovurderinger som er gjort av “andre stoffer

Oversikt over risikovurderinger som er gjort av “andre stoffer"

Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM) har utarbeidet en oversikt over relevante risikovurderinger som er gjort av «andre stoffer» som brukes i Norge.
[04.12.2014] Les mer