Hopp til innhold Hopp til søk
Forside > Faggruppene

VKMs faggrupper

Mens Hovedkomiteen arbeider med overordnede prinsipper og tverrfaglige problemstillinger, utføres flertallet av VKMs risikovurderinger av faggruppene. Medlemmene i faggruppene er uavhengige eksperter som arbeider på grunnlag av sin vitenskapelige ekspertise.

Det er faggruppene som er faglig ansvarlige for risikovurderingene, og ved behov hentes også eksterne eksperter inn.

Klikk på lenkene i menyen til venstre for å lese mer om arbeidet til de ulike faggruppene.

Nytt fra faggruppene

Risikovurdering av betakaroten i kosttilskudd

Risikovurdering av betakaroten i kosttilskudd

Mattilsynet ber Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM) om en risikovurdering av betakaroten i kosttilskudd.
[09.09.2014] Les mer
Oversikt over risikovurderinger som er gjort av “andre stoffer

Oversikt over risikovurderinger som er gjort av “andre stoffer"

På oppdrag for Mattilsynet skal sekretariatet i Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM) utarbeide en oversikt over relevante risikovurderinger som er gjort av «andre stoffer» som brukes i Norge.
[04.09.2014] Les mer